Eksponerte tak

Trondheim Tak utfører taktekking av eksponerte tak. Taktekkingen monteres med mekanisk innfestning – eller helklebet til underlaget – og egner seg både for flate tak og skråtak på nybygg og renoveringsprosjekter. Vi utfører både store og små prosjekter. Alt fra eneboliger, terrasser og garasjer, til større næringsbygg som hoteller, kontorbygg og lagerbygg. Vi tar også oppdrag mot offentlige bygg som skoler, sykehjem, barnehager og sykehus. Vi har fokus på å levere den beste kvaliteten til riktig pris og til avtalt tid.

Membraner, grønne tak og terrasser

Våre membraner for torvtak, ballasterte og grønne tak holder høy kvalitet og kan benyttes både på nybygg og rehabiliteringsprosjekter. Tildekkede vanntrykksmembraner i takkonstruksjoner omtales som ballasterte tak. Ballastmaterialet kan være betongheller, singel eller jord som underlag for grønne, beplantede tak. Med ballasterte taksystemer får du muligheten til å utnytte taket fullt ut med, for eksempel, en frodig takhage. Disse løsningene gir en stor frihet i forhold til den estetiske utformingen og bidrar også til mer naturlige omgivelser ved bruk av singel eller beplantning, samt bedre akustikk.

Radonsikring

Radon er en usynlig og luktfri gass som ikke kan oppdages av sansene våre, men som utgjør et økende helseproblem. Høye konsentrasjoner av radongass kan være svært farlig. Det er derfor viktig med radonbeskyttelse av bygninger fra grunnen av. Med vår radonmembran forhindres gassen i å sive inn i bygningen.